با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شید (قسمت اول)

دانلود پایان نامه

دسرها یکی از محبوب ترین بخش ها در هر وعده غذایی هستن؛ این وسط در سفر به اروپا باید از دسرهای معروفی که در هر کشور هست، چشید و با مزه اون ها آشنایی پیدا کرد.

مقاله های در رابطه:

  • خوشمزه ترین دسرهای جهان
  • ۵۰ غذای خوشمزه جهان رو بشناسین (قسمت اول)
  • خوشمزه ترین کشورای جهان رو بشناسین

این روزا دسرها یکی از مهم ترین بخش ها در وعده غذایی هستن که طرفداران بسیاری دارن. دسر کلمه ای از ریشه فرانسوی desservir و به معنی «جمع کردن روی میز» است و در اصطلاح به وعده غذایی گفته می شه که پس از غذای اصلی صرف می شه. این وعده غذایی شامل غذاها و نوشیدنی های شیرینی مثل کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست و …. می شه که برحسب ذائقه مردم در کشورای جور واجور متغیره. در این مقاله می خوایم به معرفی بهترین و معروف ترین دسرها در قاره سرسبز یعنی اروپا بپردازیم؛ ما رو در این سفر خوشمزه همراهی کنین.

معروف ترین دسر اروپا

کروکمبوش (Croquembouche)؛ فرانسه

کروکمبوش در واقع کیکی سنتی در فرانسهه که شکلی هرم مثل داره و از قرار گرفتن نون خامه ای های زیاد در کنار هم و با چسباندن اون ها با کارامل یا آبنبات درست می شه. این دسر خوش طعم رو در سفر به فرانسه حتما باید امتحان کرد.

مدوویک (Medovik)؛ روسیه

این کیک با ظاهر جذاب و هوس انگیزی که داره، یکی از دسرهای معروف کشور روسیهه. واسه جفت و جور ی این کیک لایه ای، از ۵ تا ۱۵ لایه ی نازک کیک به کار گیری می کنن و بعد بین لایه ها از شربت و شکل های جور واجور مغزها پر می شه و اجازه می بدن چند ساعتی بمونه تا شربت به طور کامل به خورد کیک بره. نتیجه ی پایانی، کیکی لطیف و سبک و البته بسیار شیرینه که محاله به این راحتی بشه از اون گذشت.

کیک گوگلوپف (Gugelhupf)؛ فرانسه، اتریش

این کیک یکی از کیک های حلقه ای طرحداره که داخل اون با کشمش، بادام و دیگه آجیل های جور واجور پر می شه. این کیک شیرینی سنتی قسمت شمال شرقی کشور فرانسه، ناحیه آلزاسه. این کیک رو بیشتر در روزای یکشنبه می پزند؛ گفته می شه این کیک مورد علاقه ماری آنتوانت (واپسین ملکه قبل از انقلاب کبیر فرانسه) بوده که هنگام ازدواج این کیک رو از اتریش با خود به فرانسه آورده است. بیشتر این کیک رو با پودر قند تزیین می کنن.

ازدواج

کانولیس (Cannolis)؛ ایتالیا

کانولیس (Cannolis) - ایتالیا

یکی از نمادهای شیرینی پزی در ایتالیا کانولیسه که در تموم طول سال پخت می شه. این دسر خوشمزه با لایه نازکی از خمیر تردد جفت و جور می شه و بعد داخل اون با خامه تازه پر می شه و داخل اون با تیکه های شکلات و خلال بادام و پسته پر می شه. این شیرینی بیشتر با آب پرتقال سرو می شه و یه گزینه عالی واسه عصرگاهه.

پوویتیکا (povitica)؛ اسلوونی

پوویتیکا (povitica) - اسلوونی

پوویتیکا یکی از کیک های عادی در اروپای شرقیه که خاستگاه اون کشور اسلوونیه. این کیک رو در مناسبت های خاص و جشن ها سرو می کنن و بیشتر دستورات متنوعی واسه اون هست که حتی خونه به خونه هم فرق داره. پودر کاکائو و آجیل هایی مثل گردو از اساسی ترین ترکیبات این کیکه.

Krumkake؛ نروژ

این دسر خوشمزه، دسری پرطرفداره که با لایه های پن کیکی جفت و جور می شه. واسه فیلینگ این دسر از مواد مختلفی مثل خامه ی فرم گرفته و شکل های جور واجور میوه ها به کار گیری می کنن. این غذا در تابه های دوطرفه ی مخصوصی پخته می شه. در خیلی از قنادی های نروژ می تونید این دسر خوشمزه رو پیدا کنین.

وافل بلژیکی (Belgian waffle)؛ بلژیک

بازم که از نام دسر هم پیداه، این شیرینی واسه کشور بلژیکه و در جای جای این کشور یافت می شه. این دسر به شکل گرم و به همراه پودر شکر یا نوتلا سرو می شه و بعضی وقتا با خامه و ترکیب اون با میوه های جور واجور هم سرو می شه.

کیک شاهزاده خانوم؛ سوئد

کیک شاهزاده خانوم یا کیک پرنسس یکی از کیک های اصیل و سنتی کشور سوئده که از لایه های کیک اسفنجی، تمشک و خامه تازه جفت و جور می شه. پس از آماده شدن، این کیک رو با خمیر بادام یا همون Marzipan که به رنگ سبز درآورده ان، می پوشانند و در آخر آماده سرو کردنه.

Pastel de nata؛ پرتغال

این شیرینی که یکی از دسرهای محبوب در کشور پرتغاله، یه تارت محلیه که با یه جور کاستارد پر می شه و در همه ی قنادی ها می توان اون رو پیدا کرد و از طعم فوق العاده اون لذت برد. اگه از علاقه مندان به چشیدن طعم های جدید باشین، این شیرینی رو در کشور پرتغال نباید از دست بدید.

این مطلب مشابه را هم بخوانید :   فایل برق:پایان نامه ارشد رایگان درمورد اطلاعات مربوط، ضریب همبستگی، دو قطبی- پایان تامه ایران داک

تارت استرهازی (Esterházy torte)؛ مجارستان

تارت استرهازی یه جور کیک و تارت در کشور مجارستانه که شامل چار یا پنج لایه س و از کرم کره که با وانیل طعم دار شده، تشکیل شده. دور این کیک بیشتر با خلال بادام پر می شه و طعم و مزه اون بی نظیره.

Runeberg Torte؛ فنلاند

این کیک کوچیک گرد که با آیسنگ و مربا تزیین می شه، یکی از شیرینی های سنتی فنلانده که معمولا در روزای شروع سال اون رو همه جا می فروشند. این شیرینی رو از سوپرمارکت ها هم می تونید بخرین، ولی بهتره که نوع خونگی اون رو در کافه ها نوش جون کنین.

تارت تاتین (Tarte Tatin)؛ فرانسه

«تارت تاتین»، در واقع حدود سال ۱۸۸۰ میلادی، بر اثر اشتباهی در هتل تاتین فرانسه جفت و جور شد و بعدا به نام خواهران «استفانی و کارولین تاتین» به ثبت رسید. این تارت خوشمزه در واقع قرار بود تارت سیب باشه، اما سیب ها بیشتر از اندازه پخته می شه و اون واسه جبران اشتباه خود، تلاش می کنه تا روی اون خمیر شیرینی پزی بریزه. در همین زمان بود که این شیرینی خوشمزه و محبوب خلق شد و به نام تارت تاتین، معروفیت پیدا می کنه.

پای سیب هلندی؛ هلند

پای سیب هلندی یه عصرانه عالی و سالمه که طعمی فوق العاده داره و طعم سیب با عطر عالی دارچین شما رو مدهوش می کنه. این دسر خوشمزه و فوق العاده رو در همه جای هلند می تونید پیدا کنین. از مارمالاد، شکل های جور واجور مرباجات و آجیل هم واسه تزیین اون به کار گیری می شه.

Karydopita؛ یونان

یکی از کیک های معروف کشور یونان این کیکه که درواقع کیک گردوه و پس از پخت، شربت غلیظی روی اون ریخته می شه و واسه یه مدت به اون استراحت می بدن تا به طور کامل وارد بافت اون شه. طعم و مزه این کیک فوق العاده س و با چای عصرانه خوش طعمی می شه.

Quesada Pasiega؛ اسپانیا

Quesada Pasiega در واقع یه چیزکیک لیموییه که در کشور اسپانیا پخته می شه. این دسر خوشمزه از ترکیب آرد، شیر، تخم مرغ و کره جفت و جور می شه و در آخر و با در نظر گرفتن ذائقه مقدار کمی لیمو یا دارچین هم به اون اضافه می شه.

Varenye؛  روسیه

Varenye درواقع یه جور مرباه که از ترکیبات توت ها یا میوه های جور واجور جفت و جور می شه که در کشورای ناحیه بالکان و روسیه طرفدارن بسیاری داره. بیشتر این مربا رو به همراه چای و به جای قند میل می کنن.

لوکومادس (Loukoumades)؛ یونان

این توپ های کوچیک هم لوکما و هم لوکومادس نامیده می شن. این شیرینی کوچیک از خمیر سرخ شده درست شده، و در شربت، عسل یا شکلات و بعضی وقتا ها کنجد غلتانده می شه که واقعا خوشمزهه. این شیرینی مثل دیگه غذاهای یونانی بسیار لذیذه.

پودینگ استیکی تافی (Sticky toffee pudding)؛ انگلستان

Wikipedia

پودینگ استیکی تافی دسری خوشمزه و اصالتا اسکاتلندیه که در هر کجای انگلستان قابل دسترسه. این دسر از کیک اسفنجی خیس با خرمای ریزشده جفت و جور می شه که در آخر روی اون رو با سس تافی می پوشانند و با کاستارد یا بستنی وانیلی سرو می کنن.

کرم بروله (Crème brûlée)؛ فرانسه

کرم بروله محبوبترین دسر در جای جای فرانسه حساب می شه و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با روش ای کاراملی نازک، ترد و شکننده س. این کرم عالی یکی از دسرهای معروف در دنیاس.

تیرامیسو (Tiramisu)؛ ایتالیا

تیرامیسو یکی از لذیذترین و معروف ترین دسرها در ایتالیاه که با طعم قهوه محبوبیت بسیاری داره. این دسر رو از بیسکوییت لیدی فینگر که در قهوه فرو برده شده، همراه با کرمی تشکیل شده از تخم مرغ، شکر و پنیر ماسکارپونه که به صورت لایه لایه چیده می شن، جفت و جور می کنن. بافت و طعم این دسر بی نظیره و در خیلی از کشورها جفت و جور می شه.

کیک جنگل مشکی (Black Forest gateau)؛ آلمان

این کیک خوشمزه، گونه ای از کیک گیلاسه که خاستگاه اون منطقه جنگل مشکی در جنوب آلمانه. این کیک یه دسر محبوب در آلمان، اتریش و دیگه کشورهاه. این کیک معمولا از چند لایه شکلات و خامه تشکیل شده که در بین اون ها گیلاس یا آلبالو گذاشته می شه.

شیرینی دانمارکی (wienerbrød)؛ دانمارک

این شیرینی از لایه های نازک خمیر به همراه کره، دارچین شکر یا کاسترد جفت و جور می شه و از شیرینی های محبوب دانمارک و خیلی از کشورهاه. بعضی خونواده ها آب میوه هم به صبحونه ی خود اضافه می کنن.

خانواده

 

دیدگاهتان را بنویسید