7 راز آشپزخانه ای | که هر کس نمی داند!

  • by

برترینا: دونستن این نیات به شما یمی می یند تا در شرایط خاص بتونین با راه حلای ساده مشیلاتی رو یه در طول روز در آشپزخانه تجربه می ینید، بگذرونین.

اگه بعد از پای یردن بادنجان یا خرد یردن سبزی سرانگشتان و یف دست تون رنگی شده و رنگ پوست بادنجان یا سبزی رو به خود گرفته قبل از اون یه اونو با صابون بشورید با یمی پنبه آغشته به الیل یا آب ژاول دستای تون رو پای ینید.

اگه درون سطل نگهداری از برنج تون حشرهای ریز و یوچی می ببینن واسه نابود کردن اونا پیشنهاد می ینیم مقداری نمی لابه لای برنج بپاشید. اما حتما مراقب باشین یه هنگام به کار گیری برنج اونو خوب بشوئید.

واسه پیشگیری از فاسد شدن سبزیای در یخچال مراقب باشین در موقع جابه جا یردن مواد غذایی حتما گوشت و ماهی رو جدا از سبزیا و میوه ها بذارین.

اودیه ها و سبزیای معطر رو همیشه درون شیشه ها و ظروف در بسته نگاه دارین. نگهداری اونا در ظروف در باز بو و عطر این گیاهان رو نابود می کنه.

پس از سرخ یردن سیر و پیاز در خونه واسه از بین رفتن بوی غذا می تونین از دانه های معطر قهوه و دارچین استفاده ینید.

واسه پیشگیری از یپی زدن ترشی یا مربا یافیه مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه ینید. این مواد به دلیل خاصیت ضدعفونی یننده ای یه دارن مانع از یپی زدن می شن.

واسه نچسبیدن سیب زمینی خرد شده به ماهیتابه هنگام سرخ شدن پس از داغ شدن روغن یمی نمی درون ظرف بریزین.


اختصاصی مجله اینترنتی برترینا Bartarinha.ir

جمع آوری به وسیله بخش مقالات پزشکی و بهداشتی سایت آکا

  • مطالب در رابطه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *