7 راهنمایی ساده پخت و پز برای غذا خوردن سالم و آسان | تغذیه سالم

  • by

روش زندگی مینیمالیستی این روزا به طور کاملً مردمیه اون شما رو تشویق می کنه تا حواس پرتی رو حذف و روی اون چیزی که واقعاً در زندگی شما مهمه تمرکز کنین یعنی، اون در مورد نگه داشتن چیزای ساده س! طبخ و پز یه جنبه از راه زندگی شما هستش که می تونین بدون افت کیفیت و طعم خیلی راحت انجام بدین

اینجا هفت راهنمایی طبخ و پز مینیمالیستیه که غذا خوردن سالم رو آسون تره.

1. در کل بر مواد غذایی تک ماده ای تمرکز کنین

در کل، غذاهای تک ماده ای کلید سلامت خوب هستن.
غذاهایی مانند میوه ها، سبزیجات، آجیل، حبوبات، غلات سبوس دار، ماهی، مرغ و تخم مرغ از نمونه های بزرگ هستن این غذاها فوق العاده مغذی و رضایت بخشه.
وقتی که شما در کل بر غذاها و مواد تشکیل دهنده با کیفیت بالا تمرکز کنین شما به طور خودکار شروع به خوردن تنقلات کمتر میکنین.
غذاهای فرآوری شده بیشتر با ادعای گمراه کننده و لیستای طولانی از مواد تشکیل دهنده هستن که خیلی از شما حتی نمی تونین اونو تلفظ کنین.
با این حال، غذاهای واقعا سالم حتی نیاز به فهرست مواد تشکیل دهنده نداره اونا ماده س.

2. از طعم دهنده ساده استفاده کنین

اگه شما مواد با کیفیت بالا بخرین لازم نیس یه طعم دهنده اضافه کنین روغن زیتون خوب، نمک و فلفل ممکنه کافی باشه.
اجناس تازه هم می تونه حیرت زدگی واسه یه وعده غذایی باشه.
علاوه بر این، تلاش کنین از خرید طعم دهنده نوین جلوگیری کنین مگه اینکه اونا چیزی باشن که شما فکر می کنین بیشتر استفاده می کنین.
اگه ادویه جات و چاشنی یه دستور نوین سخت پیدا می شه شما به احتمال زیاد می تونین اونا رو با چیزی موجود جانشین کنین.

3. ادویه جات کابینت مرتب کنین

بیشتر مردم خیلی از گیاهان و ادویه جات رو در دست نگه می دارن که تا وقتی که به طور منظم از اونا استفاده و تکراری نباشه به طور کامل خوبه.
اگه کابینت آشپزخانه از ادویه پریشون و پر از ادویه جاتی باشه که شما هیچوقت استفاده نمی کنین شما ممکنه بخواین اونو کمی مرتب کنین.
تلاش کنین ادویه جاتی که هیچوقت استفاده نمی کنین هدیه بدین و ادویه جات قدیمی یا شیرین و مطلوب رو دور اندازید.
داشتن یه کشو ادویه مرتب به طبخ سریعتر شما کمک خواهد به دلیل اون که پیدا کردن ادویه جات ساده تر هستش.

4. آبدارخانه رو ساده و منظم نگه دارین

اگه آبدارخانه درهم و برهمی نباشه شما غذاهای با کیفیت استفاده می کنین آماده کردن غذای سالم بسیار آسون تر می شه.
آبدارخانه ای که درهم و برهمی نباشه باعث می شه مواد غذایی خود رو کمتر از بین ببرین و شما میتونین همه مواد غذایی خود رو منظم و سازماندهی شده ببینین.
اینجا چند راهنمایی واسه کمک به سازماندهی آبدارخانه عبارتند از:
بهینه سازی ذخیره سازی: اقلامی که شما بیشتر استفاده می کنین در پایین قفسه و یا تقریبا جلو بذارین و اقلامی که کمتر استفاده مورد استفاده س در پشت و یا کمی بالاتر نگهداری کیند.
مرتب و گروه بندی کردن: یه قفسه واسه شکلای جور واجور مشابه، مانند مواد غذایی کنسرو شده خود تو یه قفسه نگه دارین و صبحونه خود رو در قفسه دیگری نگهدارین.
روی همه چیز برچسب بزنین: تموم شکلای جور واجور خود رو برچسب زده و در ظروف مهر و موم شده ذخیره کنین طوری که مواد غذایی شما خراب و فاسد نشه.
افزایش دسترسی: تلاش کنین جای شکلای جور واجور رو طوری بذارین که اونا مستقیما در دسترس شما باشه
به کار گیری این راهنماییا به پیدا کردن آسون تر هنگام طبخ غذا، کمک می کنه.

5. وسیله طبخ پز آشپزخانه شما ساده باشه

خیلی از وسایل هوشمندانه هست که شما می تونین واسه آشپزخانه خود خرید کنین.
با این حال بسیاری غیرضروری و لوازم تک منظوره هستن.
شما لوازم آشپزخانه فانتزی رو واسه طبخ وعده غذایی بزرگ و سالم نیاز ندارین وعده های غذایی ساده نیاز به فقط چند اصل داره.
اگه آشپزخانه شما با اقلامی که شما با احتمال خیلی کم استفاده می کنین در هم ریخته در فکر فروش یا اهدای اونا باشین بر حفظ وضعیت عملکردی اقلامی که به صورت منظم استفاده می کنین تمرکز کنین هم اینکه اگه اونا چند منظوره استفاده شن.
با این حال، بدونن چی به طور کامل واسه شما لازمه این فرق داره ممکنه چیزی که شما به طور منظم استفاده می کنین واسه شخص دیگری غیر نیاز به نظر برسه چیزی که شما استفاده می کنین بستگی به روش زندگی شما، چگونگی طبخ و نوع غذاهای مورد علاقه شما داره.
تلاش کنین ذخیره سازی شکلای جور واجور رو با احتمال خیلی کم تو یه جعبه بذارین اگه شما اونو در شش ماه باز نمی کنین شایدً واسه فروش و یا هدیه دادن ایمن می مونه.

6. قبل از رفتن به فروشگاه فکر کنین

شما باید قبل از خرید یه وسیله آشپزخانه نوین با دقت فکر کنین.
اگه شما واقعاً به اون نیاز دارین در لیست خرید خود بذارین اگه شما مطمئن نیستین بیشتر از یه هفته قبل از تصمیم به خرید در مورد اون فکر کنین.
یه قانون کلی "یکی وارد" و "یکی خارج"  هم ممکنه به شما کمک کنه پس واسه هر آیتم نوین که شما واسه آشپزخانه به ارمغان می آورد نیازای دیگری باید خارج شه.
تفکر خلاق  اینه که شما حتی ممکنه قادر به به کار گیری چیزی باشین که الان در کارای جور واجور استفاده میشن.

7. پیشخوان آشپزخانه رو تمیز کنین

ظروف آشپزخانه رو که کمتر استفاده می کنین به جای روی پیشخوان آشپزخانه در کابینت و کشو زیری بذارین.
این مخصوصا مهمه اگه شما تو یه آپارتمون کوچیک با فضای پیشخوان محدود زندگی می کنین.
شما باید فضای بیشتری واسه آماده سازی غذا داشته باشین و اگه درهم و برهمی کمتری در دور و بر شما باشه شایدً از طبخ و پز لذت بیشتری می برید.
اینم اینکه به شما اجازه میده تا در حال طبخ و پز منظم تر و متمرکز عمل کنین.
اگه شما به دلیل فضای محدود کابینه نیاز به نگه داشتن اقلامی در پیشخوان آشپزخانه دارین پس بیشتر اونایی که واسه آماده سازی مواد غذایی لازمن رو روی پیشخوان بذارین.
اگه دوست دارین اقلامی مانند کلید، کیف پول رو روی پیشخوان آشپزخانه خود بذارین مطمئن شید همه چیز رو در جایی که به اون تعلق داره قرار می دید.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *