7 روش استفاده‌ از بادام | سبزیجات

  • by

7 روش استفاده از بادام

علاوه بر مغز بادام، از اجزای دیگه درخت بادام و با روشای مختلفی میشه از اون بهره برد، با ما همراه باشین.

1- روغن بادام

تفاله بادام رو که از فشار اول باقیمونده تحت اثر گرما و مواد شیمیایی قرار داده و روغن فشار دوم رو به دست می یارن. به دلیل این که روغن بادام گرانه معمولاً تقلب کرده و اونو با روغنای دیگه مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط کرده و به نام روغن بادام میفروشن.

همونجوریکه گفته شد اگه روغن بادام تلخ یا مغز زردآلو و یا هلو تحت اثر آب قرار گیرند اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک تولید می شه که سمیه پس واسه گرفتن روغن از این هسته ها نباید از آب استفاده کرد.

 

2-اسانس بادام تلخ

این اسانس مایعی زلال و بی رنگه که در اثر کهنه شدن به رنگ زرد کمرنگ در میاد. بوی اون قوی، طعمش سوزاننده و تلخ و بسیار سمیه. اسانس بادام تلخ به سهولت با اکسیژن هوا ترکیب و اکسید می شه. پس باید همیشه ظرف شامل اون به طور کاملً پر و در بسته بوده و در جای تاریک و سرد نگهداری شه.

 

3-شکوفه و گل بادام

گل و شکوفه درخت بادام دارای بوی مطبوعی و طعم تلخ هستش.

 

4-پوست میوه بادام

به صورت جوشونده مصرف می شه. روش درست کردن اون به این صورته که 50 گرم پوست بادام شیرین رو تو یه لیتر آب ریخته و مدت چند دقیقه اونو میجوشونن بعد اونو صاف کرده و مصرف می کنن.

اگه روغن بادام تلخ یا مغز زردآلو و یا هلو تحت اثر آب قرار گیرند اسید سیانیدریک

و آلدئید بنزوئیک تولید می شه که سمیه پس واسه گرفتن روغن از این هسته ها نباید از آب استفاده کرد

5-برگ درخت بادام

واسه جفت و جور جوشونده برگ درخت بادام 50 گرم برگ درخت رو تو یه لیتر آب میجوشونن و بعد صاف می کنن.

 

6-مغز بادام

معمولاً به صورت خشک شده و خام و یا بوداده مصرف می شه.

 

7-شیر بادام

شیر بادام رو از مغز بادام بو نداده و خام جفت و جور می کنن. واسه جفت و جور اون 50 گرم مغز بادام رو به طور کاملً آسیاب کرده که به صورت پودر در بیاد. بعد مقدار 50 گرم شکر یا قند به اون اضافه کرده و با یه لیتر آب مخلوط می کنن مایعی مانند شیر به دست میاد.

نوع دیگه شیر بادام واسه کودکان شیرخوار و کودکان خیلی خوبه و می تونه مکمل شیر مادر باشه اینجوری به دست میاد که مقدار 50 گرم بادام رو به مدت چند دقیقه در آب گرم قرار میدن تا پوست اون کنده شه بعد اونو آسیاب کرده و به صورت پودر در می یارن و مقدار کمی آب رو به اون اضافه می کنن و به هم میزنن تا به شکل خمیر در بیاد بعد خمیر حاصل رو با یه لیتر آب مخلوط و بهم میزنن و بعد مقدار 50 گرم عسل(البته عسل واسه کودکان زیر یکسال منع مصرف داره) به اون اضافه می کنن تا به طور کاملً حل شه. این مایع رو از پارچه ململ می گذرونن تا مایعی مانند شیر از اون بمونه. البته اگه افراد بالغ بخوان از شیر بادام استفاده کنن احتیاجی به صاف کردن اون نیس.

روش دیگری که آسون تره بدین صورت هستش که مقدار 50 گرم بادام پوست کنده، یه لیتر آب و 50 گرم عسل یا شکر رو در داخل مخلوط کن برقی بریزین و اون قدر ادامه بدین تا مایعی مانند شیر به دست بیاد.


منبع : tebyan.net

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *